USR Vrancea își exprimă îngrijorarea cu privire la forțarea vrâncenilor de a participa la mitingul organizat de PSD

USR Vrancea

Vrancea, trezește-te! Ai fost suficient mințită, amăgită zeci de ani cu promisiuni, adâncită în sărăcie, iar acum cred că îți pot lua și demnitatea!

USR Vrancea își exprimă îngrijorarea cu privire la forțarea vrâncenilor de a participa la mitingul organizat de PSD pentru așa-zisa ”apărare a democrației și a statului de drept”.

Considerăm că acesta este un abuz al instituțiilor de stat subordonate politic și că forțarea oamenilor să participe la o acțiune politică, împotriva dorinței și intereselor acestora, în timpul lor liber și fără respectarea dreptului la odihnă, este o încălcare a demnității umane.

Deși se află la guvernare și în fruntea administrațiilor locale și au toate pârghiile puterii, deși ei înșiși atacă democrația și statul de drept, liderii PSD invocă fără rușine tocmai apărarea acestora prin mitingul de sâmbătă.

Este și cazul baronului Marian Oprişan, care are îndrăzneala de a declara că la mitingul de sâmbătă se bazează pe participarea cetăţenilor nemulțumiți, care vor să protesteze împotriva abuzurilor unora dintre instituţiile statului.

Cine conduce țara și județul, domnule Marian Oprișan? Cine abuzează de instituțiile statului și de angajații acestora? Nemulțumirea oamenilor există, dar este cauzată tocmai de PSD și de guvernarea iresponsabilă și cu rea credință.

Trăim într-o Românie modernă, europeană, pe care nu vom permite să o întoarceți în feudalism.

 

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu