Ultima orã: Apel reînnoit la sase luni de la decesul lui Stan Băcioiu, realizat de politia britanicã

Apel reînnoit la șase luni de la un deces survenit în Burton-on-Trent

Agenții de poliție care investighează o agresiune gravă în urma căreia un bărbat a decedat, își reînnoiesc apelul pentru informații către public, la șase luni de la producerea infracțiunii.

STAN BÃCIOIU

Stan Băcioiu, în varstă de 44 de ani, care locuia in Burton-on-Trent fiind însă de origine din România, a decedat pe 1 decembrie în urma a unor agresiuni pe care le-a suferit pe Uxbridge Street în ziua de vineri 22 noiembrie 2019, unde, conform unui raport primit în jurul orelor 9:30 seara, niște bărbati se băteau într-una din case.
O altercație a izbucnit între un grup de 14 persoane într-una din locuințe, apoi a continuat în stradă, unde Stan a fost rănit.
Angajați ai serviciului de ambulanță West Midlands s-au prezentat la locul incidentului iar Stan a fost transportat la Nottingham Queen’s Hospital în stare critică, unde a decedat o saptamană mai târziu.
Vaduva lui Stan, Mădălina, a declarat: “Pierderea lui Stan a lăsat un mare gol în inima mea, pe care nimic și nimeni nu-l va putea umple vreodată.”
Inspectorul de poliție detectiv Zoe Kelsall, din cadrul Direcției de combatere a crimei organizate și infracționalității majore (Major and Organised Crime Department), a declarat: “ Ne dorim foarte mult ca aceia care dețin orice informație, chiar și neînsemnată, ce ne-ar putea fi de ajutor in cadrul anchetei în desfășurare, să ia legatura cu noi.”
“Suntem la fel de hotărâți astăzi, cât am fost și în ziua incidentului, să-i găsim pe cei responsabili. Există persoane care știu ce i s-a întamplat lui Stan și ne reînnoim apelul făcut către oricine deține informații în acest sens.”
“Dorim să-i facem dreptate lui Stan și familiei lui pe care decesul său survenit acum șase luni i-a lăsat cu suferință în suflet.”
“Oricine deține informații despre cele întâmplate ni le poate raporta sub protecția anonimatului fie utilizând portalul online al forțelor de poliție britanice https://mipp.police.uk/operation/STAFFS20G01-P02, fie trimițând un mesaj via Facebook sau Twitter, fie apelând telefonic nr. 101 cu menționarea numărului incidentului: 841 din 22 noiembrie.”
Doi bărbați cu vârsta de 22 ani, amândoi din Burton-on-Trent, au fost arestați sub suspiciune de agresiune cu vătămare corporala gravă provocată cu intenție, apoi eliberati condiționat pe durata derulării anchetei.”

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu