Mult succes echipei “Pavăza Naturii” de la Școala Gimnazială Jitia

” Dragi prieteni!

S-a dat startul la vot în cadrul Bursei Școlare Premium Porc Group! Echipa noastră ”Pavăza Naturii” de la Școala Gimnazială Jitia participă pentru a aduce o contribuție la dezvoltarea actului de educație, prin utilarea cu aparatură modernă a laboratorului de informatică. Este o oportunitate de a influența școlile și copiii comunității în care trăim.

Deci, hai să câștigăm!”

Este îndemnul domnului profesor Pantelimon Sorin , totodată și îndrumătorul acestor copii minunați.

Start vot în cadrul Bursei Școlare Premium Porc Group! Ei sunt Echipa Pavaza Naturii de la Scoala Jitia.—Înscrierea…

Publicată de Premium Porc Group pe Miercuri, 28 Noiembrie 2018

Start vot în cadrul Bursei Școlare Premium Porc Group! Ei sunt Echipa “Pavăza Naturii” de la Școala Jitia.

Înscrierea la cea de-a VI-a ediție a Bursei Școlare Premium Porc Group vine ca o urmare firească a activităților de voluntariat pe care le derulăm în comunitate , în fiecare an , împreună cu elevii noștri.
Dimineața în care derulăm ultima activitate din proiect ne găsește zgribuliți de frig, apărându-ne cum putem de vântul tăios al unui noiembrie capricios, dar hotărâți să ne ducem la bun sfârșit această “datorie” față de natura minunată a locului.
Consider că acțiunile noastre sunt, oricum, premiate, prin simplul fapt că suntem împăcaţi sufletește de gândul lucrului bine făcut , dar cum există posibilitatea ca aceste manifestări să fie recompensate, ne-ar fi de un real ajutor, un laborator IT.

#becool #bepremium

Așa își prezintă Școala Gimnazială Jitia proiectul.

Premium Porc Group caută idei verzi pe care le premiază cu 17.500 euro la “Bursa Proiectelor Școlare”

Sub egida ”Colectam idei verzi”, grupul de companii Premium Porc dă startul celei de-a VI-a ediții a ”Bursei Proiectelor Școlare”, un eveniment de CSR ce își propune anul acesta să ajute la conștientizarea tinerilor asupra pericolului generat de poluarea cu material plastic.

Cu sloganul ”Fără plastic e fantastic”, ”Bursa Proiectelor Școlare” lansează elevilor de gimnaziu din județul Vrancea provocarea de a realiza o campanie de colectare de PET-uri in urma căreia să rezulte minim 3.000 dopuri cu care să realizeze un produs artistic în cadrul competiției publice ”Eu sunt #Premium”, competiție care va avea loc în data de 9 decembrie 2018 la Sala Polivalentă din Municipiul Focșani. Din cele 3.000 de capace de PET-uri tinerii vor trebui să realizeze, la Sala Polivalentă, într-o perioadă de timp de maxim 3 ore, fie un obiect, produs artistic ori un desen. La fel ca si in anii precedenti, echipele vor fi formate din șapte elevi alături de un profesor coordonator.

Echipa câștigătoare a marelui premiu al ”Bursei Proiectelor Școlare” se va bucura de un premiu în valoare de 17.500 euro pentru școala sa.

Banii oferiți de Premium Porc Group vor ajuta la dotarea școlii, la alegerea echipei, fie cu un latorator IT, fie cu un teren de sport, fie cu un laborator de științe ale naturii.

De asemenea, pe lângă premiul de 17.500 euro, grupul de companii Premium Porc va oferi premii si elevilor din echipele câștigătoare. Astfel, fiecare elev al echipei care va câștiga marele premiu de 17.500 euro va primi și un laptop cadou. Același premiu va primi și profesorul coordonator.

Elevii echipei clasate pe locul II vor primi câte o tabletă, iar membrii echipei de pe locul III se vor bucura de câte un smartphone. Profesorii coordonatori vor fi recompensați cu aceleași premii.

Mai mult decat atât, toți cei care vor fi premianti ai ”Bursei Proiectelor Scolare 2018” vor primi și un bonus: ”O excursie de o zi la Brașov” unde vor vizita Dino-Parc din Râșnov și Piața de Crăciun din Brașov.

Mult succes tuturor

Sura informații: Pagina de Facebook Premium Porc Group + Profilul de Facebook  Pantelimon Sorin

Știri asemănătoare

Leave a Comment