Liceul Dumitreşti : Directorul , angajații și frigul

După cum știm cu toții, la venirea anotimpului rece , apar și problemele. Așa se întâmplă și la Liceul teoretic “Grigore Gheba” din Dumitreşti. Personalul “necalificat” suficient și excesul de zel al directorului de a-și angaja rudele și apropiații, au condus , posibil ,la această problemă majoră : defectarea sistemului de încălzire. Dânsul a afirmat că de vină ar fi cutremurul de 5.8 grade de luna trecută. Gurile rele însă afirmă că la mijloc ar fi lipsa de experiență a personalului. Adevărul nu îl putem afla decât în urma unei anchete, sperând să fie una reală și nu politizată.

Se pare că în toamna acestui an, domnul director ar fi închis și internatul școlar și cantina liceului , personalul fiind concediat.

Banii luați de la firmele care își cazau muncitorii la internat au fost  cheltuiți fără cap, în loc să se investească în modernizarea internatului și a cantinei.

Acum firmele s-au orientat spre pensiunile din zonă pentru a-şi caza muncitorii.

În ultimul timp, pe raza comunei Dumitreşti, s-au desființat 4 școli, iar abandonul școlar este în floare.

Cert este că până la aflarea adevărului și remedierea problemelor apărute, elevii nu își pot continua studiile în condiții decente de învățământ.

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu