Decizie inedită a primarului comunei Jitia de a reduce consumul de apă

După cum ne-am obișnuit cu faptele mai neortodoxe și deciziile luate fără a fi analizate și supuse unor discuții în consiliul local , domnul primar al comunei Jitia a mai comis încă o faptă necontrolată.

Probabil pentru a reduce consumul de apă din satul Măgura, la sesizările unor cetățeni, a luat decizia de a tăia conducta ce alimenta gospodăria fostei învățătoare Maria Rusu , astăzi la pensie.

„Povestea este mai veche . Anul trecut , în 2018 ,ne-a chemat la poliție, motivând faptul că noi lăsam apa să curgă în lacul pe care îl avem ,ceea ce nu era adevărat . Lacul îl avem de 25 de ani și tot timpul a avut apă cu peşte în el . A rămas să vină să monteze apometru doar la noi ! N-a mai venit decât pe 3 ianuarie 2019 când ne-a tăiat țeava de apă. Au fost de la Primarie niște angajați Ungureanu Nicolaie , Ungureanu Stan si Țuțui Ionel . Apoi a venit și domnul primar Ion Păun ,care a fost invitat să intre în casa noastră pentru a verifica faptul că noi avem hidrofor și două fântâni din care  mai folosim apă. Urmează să ne pună  apometru dar nu știm când ! Ceilalți cetățeni nu au nici unul montat apometru. Iar faptul că au venit la noi se pare că ar fi din cauza unor reclamații din partea sătenilor .” – Maria Rusu

Totuși ne întrebăm , ar fi normal ca numai o gospodărie să aibă montat apometru, iar celelalte nu?

Știri asemănătoare

2 Thoughts to “Decizie inedită a primarului comunei Jitia de a reduce consumul de apă”

  1. Pisaroschi

    Cum Primarul este cu, capul foarte mic și minte (dacă mai este ) stă foarte lejeră. Îl întreb dacă v-a fi capabil să monteze un apometru pentru o singură, cum montează???pri ce lege??? cine și cum va încasa bani pentru apa consumată. Pentru acestă operație de a monta apometre, este o întreagă procedură, cu costuri enorme, cine l-e va suporta??? Ce să vă fac Doamna Învățătoare dacă nu sunteți în tabăra impostorilor, fariseilor, lingăilor și pupincuriștilor.

  2. Cum Primarul este cu, capul foarte mic și minte (dacă mai este ) stă foarte lejeră. Îl întreb dacă v-a fi capabil să monteze un apometru pentru o singură, cum montează???pri ce lege??? cine și cum va încasa bani pentru apa consumată. Pentru acestă operație de a monta apometre, este o întreagă procedură, cu costuri enorme, cine l-e va suporta??? Ce să vă fac Doamna Învățătoare dacă nu sunteți în tabăra impostorilor, fariseilor, lingăilor și pupincuriștilor.

Lasă un comentariu