Calvarul șoferilor pe drumul județean 204L între Chiojdeni – Cătăuți

“Bună ziua. Vă atașez aici câteva poze cu podul din Chiojdeni și cu drumul județean 204L care face legătura cu satul Cătăuți care aparține de comuna Chiojdeni. După cum v-am spus,  drumul acesta este unul județean. Primăria noastră nu poate face îmbunătățiri. Drumul nu este deloc întreținut, iar în urma ploilor abundente,  drumul ne-având  un drenaj adecvat , apele pluviale au spălat drumul lăsând în urmă bolovani de dimensiuni mari,  făcând circulația un calvar. Șanțurile efectiv lispsesc sau pur și simplu sunt astupate. Situația asta probabil este și mai gravă spre satul Cătăuți. Acest drum face legătura şi cu satul Poduri însă nici aici drumurile județene nu fac rabat de la aceste lucruri. În Poduri au rămas doar oameni bătrâni, ei abia își duc bătrânețea, nu pot ieși la muncă să desfunde șanțurile înfundate. Cei care sunt asistați social și sunt destul de mulți, ar putea face acest lucru dar activitatea lor se rezumă doar la strângerea gunoaielor de pe marginea drumului.


Acesta este podul peste râul Râmnicu Sărat, nu a beneficiat de nici o lucrare de mentenanță de când a fost făcut.


După cum vedeți în una din imagini, riscul de a face pană în fierul ieșit din acest tub este foarte mare. Apa a spălat nisipul și pietrișul,  din cauza faptului că drenajul lipsește. În mod normal apa trebuia să meargă prin acest tub dar acum merge peste el.

Iată eroziunea apei tot din cauza lipsei drenajelor.Aici este un şanț făcut de cineva sau de apă. Acest şanț traversează drumul ,iar mașinile mai joase ating de jos.” – ne povestește un localnic care dorește să rămână anonim.

Știri asemănătoare

One Thought to “Calvarul șoferilor pe drumul județean 204L între Chiojdeni – Cătăuți”

  1. Cosmin

    Multă ;vuie;lu primaru și la toată familia dacă are caine și lu ăla; vuie; multa.

Lasă un comentariu