Alerta în Vintileasca. Hotii au pradat din nou

 

„Mare atenție pe cine primiți în casă, pentru că a apărut un nou tip de înșelăciune.

Un bătrân dintr-o comună din Vrancea a rămas fără 4900 de lei după ce a primit în casă un tânăr, care s-a prezentat ca fiind un reporter interesat să realizeze un material despre viața bărbatului. Falsul reporter l-a și filmat pe bătrân, doar că la plecare i-a luat și economiile.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul lunii iunie, ,când un bătrân de 79 de ani, din comuna Vintileasca, a primit vizita unui așa-numit reporter de televiziune. Acesta, un tânăr cu vârsta între 25 și 30 de ani, s-a arătat interesat să realieze un material despre modul de viață al vrânceanului. Încântat de interesul manifestat de televiziune pentru viața sa, bătrânul l-a poftit în casă și a stat de vorbă cu reporterul, căruia i-a povestit toată viața lui.” – Sursa Europa FM.

„La data 6 iulie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Vintileasca despre faptul că o persoană necunoscută a sustras suma de 4.900 de lei din locuinţa unchiului său. Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constat că la data de 30 iunie, în jurul orei 10,00, un bărbat s-a prezentat la domiciliul păgubitului, în vârstă de 79 de ani, din comuna Vintileasca, sub pretextul că este de la o televiziune şi că doreşte să facă un reportaj despre modul de viaţă al acestuia. Obţinând astfel acordul proprietarului, acesta a pătruns în casă pentru a filma, iar la plecare a sustras suma de 4.900 de lei”, a precizat IPJ Vrancea la acea data.

Aseara, 19 august, batranul din satul Poiana Stoichii, comuna Vintileasca, ar fi fost din nou calcat de hoti. De aceasta data insa, din informatiile noastre, ar fi avut parte de un soc mult mai puternic. Ar fi fost legat de pat, iar in tot acest timp hotii au cotrobait prin casa in cautarea bunurilor de valoare si a economiilor batranului de 79 de ani. Deocamdata nu avem informatii referitoare la prejudiciu.

Vom reveni cu amanunte.

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu